Hydroponic Europe home grown lettuce

Waarom te beginnen met hydroponics, een populaire manier van planten kweken.

Wanneer jij als beginnende kweker op zoek bent naar een nieuwe uitdaging dan is hydroponics ideaal voor jou. Planten kweken met hydroponics is eenvoudig. Zowel voor de beginnende, maar ook voor de ervaren kweker is het zeker het proberen waard!

Hydroponic Europe home grown lettuce

Snel resultaat

Planten kweken met een hydroponics systeem is een nieuwe manier van kweken. Met hydroponics groeien planten drijvend op water. De voedingsstoffen worden toegevoegd aan het water waardoor deze heel efficiënt worden opgenomen. Planten kunnen op deze manier tot wel 50% sneller groeien. Hierdoor zie je als kweker snel resultaat en is het mogelijk om in een kortere periode meerdere planten te kweken.

Eenvoudig

Het is mogelijk om met hydroponics planten te kweken met hydroponics op kleine schaal en je kan dus makkelijk thuis aan de slag, ook als je weinig ruimte hebt! De plant die door middel van hydroponics groeit heeft ook weinig verzorging nodig. De voedingsstoffen die de plant nodig heeft haalt de plant uit het water. Zolang je er dus maar voor zorgt dat de plant voldoende water ter beschikking heeft met de juiste Masterblend voedingsstoffen. Zie hier onze bestseller van Massterblend voedingsstoffen: Masterblend 4-18-38 Hydroponic Plantenvoeding Set | 0.75-8 kg.

Duurzaam

Planten kweken met hydroponics is ook goed voor het milieu. Zo bespaart een hydroponics systeem tot maar liefst 90% aan water. Wanneer je begint met hydroponics kan je zelf kiezen of je bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte wel of niet toe wil passen. Hierdoor weet jij dus precies hoe jou plant gekweekt is.

Conclusie

Mocht je overtuigd zijn om te beginnen met hydroponics en op zoek zijn naar de juiste voedingsstoffen kan je onze Masterblend mixen via de volgende link bekijken: Winkel. Heb je nog vragen over hydroponics, of weet je nog niet zo goed hoe te beginnen. Neem dan een kijkje bij het blog: Beginnen met hydroponics: een kleine handleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *