FAQ – Masterblend voedingsstoffen

Hoe vaak moet ik de voedingsstoffen toevoegen?

Hoe vaak u voedingsstoffen moet toevoegen, hangt af van de plant die u kweekt en hoe lang het duurt voordat deze de voedingsstoffen opneemt. De belangrijkste instructies kunt u lezen in de mix instructies.

Hebben de voedingsstoffen een houdbaarheidsdatum?

De voedingsstoffen die wij verkopen vervallen niet als ze op de juiste manier worden bewaard. Dit betekent dat de voedingsstoffen moeten worden bewaard in een koele en donkere ruimte en dat de zak waarin ze worden geleverd, moet worden afgesloten van lucht. Als u het product langere tijd bewaart, neemt de kwaliteit van de voedingsstoffen niet af.

Hoe moet ik het product bewaren?

Het product moet koel, donker en luchtdicht worden bewaard. Voedingsstoffen zoals calciumnitraat zijn hydrofiel en trekken dus vocht aan, hierdoor moet contact met openlucht en vochtigheid worden voorkomen om het product te behouden. Het is dus belangrijk de zak met voedingsstoffen goed af te sluiten of het product in een luchtdichte doos te bewaren.

Verkopen wij de Masterblend 4-18-38 Tomato formula?

Ja. Bekijk deze via de volgende link: Masterblend 4-18-38 Hydroponic Plantenvoeding | 0,75-8 kg

Verkopen wij de Masterblend 8-15-36 Lettuce formula?

Ja! Deze vind je hier!

Verkopen wij de Masterblend 9-12-34 Strawberry formula?

Helaas verkopen wij geen Masterblend 9-12-34 Strawberry formula. De Strawberry formula bevat een mengsel van componenten die zijn geclassificeerd als een gevaarlijk oxiderend goed, dit maakt het product te duur om in kleine hoeveelheden te verzenden. Voor het kweken van aardbeien raden we Masterblend’s 4-18-38 Tomato Formula aan, waarvan is getest dat het zeer goed werkt met meerdere aardbeienrassen.

Verkopen wij de Masterblend 5-11-26 Hydroponic Formula?

Op dit moment hebben we geen 5-11-26 Hydroponic formula. Om hydroponics te kweken is onze 4-18-38 zeer geschikt voor het kweken van groenten en fruit.

Waarom zijn sommige verpakkingen gescheiden van elkaar?

De pakketten slaan de voedingsstoffen apart op omdat de voedingsstoffen op verschillende momenten aan het water moeten worden toegevoegd. Wanneer de voedingsstoffen uit de pakketten samen in één zak worden opgeslagen, kan er een lock-out van voedingsstoffen ontstaan, waardoor onoplosbare deeltjes ontstaan en de voedingsmix dus onvolledig wordt.

Is Masterblend verkrijgbaar in vloeibare vorm?

De Masterblend die wij verkopen is verkrijgbaar in vaste vorm. We leveren Masterblend in vaste vorm om verschillende redenen. Vaste voedingsstoffen zijn goedkoper dan vloeibare voedingsstoffen. De vaste vorm neemt minder ruimte en gewicht in tijdens het transport dan vloeibare voedingsstoffen die relatief veel water bevatten, dus u koopt dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen in een veel lichtere verpakking. Zo zorgen wij voor optimale verzendgewichten en de beste verzendprijzen voor jou als klant. Een blog over dit onderwerp is te vinden via de volgende link: Vaste of vloeibare Hydroponic voeding?

Kan Materblend gebruikt worden voor planten die in aarde groeien?

Ja, Masterblend voedingsstoffen kunnen worden gebruikt voor planten die in aarde of in potten groeien. Masterblend is oorspronkelijk ontworpen voor hydroponics systemen. Hoewel planten die in aarde groeien, ook voedingsstoffen uit de Masterblend pakketten kunnen opnemen en hier zeer goed op reageren.

Staat je vraag er niet tussen?