Over Hydroponics Europe

Hydroponics Europe is de officiële distributeur van Masterblend plantenvoeding en andere hydroponics producten.

Bij Hydroponics Europe kun je terecht voor de 3-in-1 Masterblend voedingsstoffen set een kant-en-klare hydroponics groeikit.

Hydroponics is een nieuwe manier van groenten en kruiden verbouwen waar je geen tuin of veel ruimte voor nodig hebt. Met hydroponics kun je het hele jaar door je eigen kruiden en groenten verbouwen, zowel binnen als buiten. In plaats van aarde, gebruikt het hydroponics systeem water en mineralen. Hydroponics is een heel duurzame manier van kweken dat 90% minder water verbruikt dan planten in aarde en daarbij ook nog eens sneller groeit. Lees ook onze blog over Waarom thuis kweken met Hydroponics duurzaam is

Hoe werkt Hydroponics?

Hydroponics Groeikit

Met de hydroponics groeikit haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om te starten met hydroponics. Met deze set krijg je een hydroponics set met kunstmest en zaadjes inbegrepen. Klaar om te starten met het verbouwen van je eigen kruiden en groenten!

Over Masterblend Voedingsstoffen

Masterblend Voedingstoffen is hèt merk hydroponic planten voeding uit de Verenigde Staten. Hydroponics Europe en Masterblend International werken samen om de kwaliteit die tuinders gebruiken in hun kassen beschikbaar te maken voor de thuiskweker. Ben je op zoek naar goede duurzame plantenvoeding? Dan kun je vooruit met onze Masterblend Plantenvoeding Set. Met deze set krijg je 3 verschillende voedingstoffen en het recept om deze te mixen tot de ultieme plantenvoeding. Deze set bevat alle mineralen en spoorelementen die je plant gedurende zijn hele levensduur nodig heeft.

Welke planten kan ik verbouwen met Hydroponics?

Hydroponics is een erg veelzijdig systeem en werkt met verschillende plantensoorten. Alle kruiden lenen zich voor het hydroponics systeem, maar ook verschillende groenten en fruit. Eigenlijk alle groenten die boven de grond groeien lenen zich voor verbouwen middels hydroponics. Lees ook onze blog over Vijf leuke en eenvoudige planten die je kunt kweken met Hydroponics

Onze Klanten

We hebben tevreden klanten in de volgende landen, en de lijst groeit!